Jabłka obrać i pokroić w centymetrową kostkę. Na patelnię wsypać cukier i podgrzać na średnim ogniu do momentu, aż zupełnie się rozpuści. Pokrojone jabłka dodać do karmelu i wymieszać. Prażyć przez ok. 10 minut, aż karmel dokładnie oklei jabłka. Tak przygotowane wyłożyć na kromkę pieczywa tostowego, przykryć plastrem sera i kolejną kromką. Zapiec w tosterze do momentu roztopienia się sera i uzyskania oczekiwanej chrupkości pieczywa. Smacznego!
NOWA SUCHA W związku ze spadkiem temperatur Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Nowej Suchej prosi mieszkańców o sygnały i informacje w sprawie osób samotnych, starszych,...
WYSZOGRÓD Zakończyła się rekrutacja do projektu „Żłobek uśmiechnięty”, realizowanego przez Fundację Edukacji Przedszkolnej. Pomysł ten Fundacja przygotowuje wspólnie z Urzędem Gminy i Miasta Wyszogród...
- Advertisement -
NAJBARDZIEJ POPULARNE
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda